THE SPARKLES

The Sparkles és una banda de Barcelona formada per quatre veus femenines acompanyades per una contundent secció rítmica. La formació recrea el so “girls groups” de finals dels 50’s i principis dels 60’s oferint un cocktail de sons que abarquen des del doo wop, rhythm & blues fins al surf i early soul. La banda compta amb una continua col·laboració participant en festivals nacionals i internacionals i amb un gran acolliment per part del públic.


La formació

Irene Ortolà: Veu
Bonnie Kimmel: Veu
Carrie Lewis: Veu
Lídia Sobrino: Veu
Ignasi Poch: Saxo
Manuel Casado: Guitarra
Joan Ramon Vega: Baix
Emilio Torres: BateriaSHAKE!

Shake! és una banda barcelonina de Soul i Rock’n’Roll primitiu amb forta influència d’artistes i bandes de finals de la dècada dels 60’s. Aquesta música combinada amb una actitud punk d’amunt de l’escenari és una bomba a punt d’esclatar! El seu segon LP és “Grasping the roots”, un disc que agafa les arrels del gènere per sacsejar-les i donar forma a unes cançons emocionants.
La formació

Martillo Fontana: Veu
Cleve Carter: Guitarra
Pau Rosselló: Baix
Manel Priego: Batería
Pol Padrós: Saxo tenor
Jordi Sanjuas: TrompetaBaggy Trousers

Baggy Trousers és un grup de Barcelona enamorats del repertori de la banda britànica Madness. La formació està integrada per set artistes de bandes tant conegudes com Dr. Calypso, Skatalà i Discípulos de Otilia, entre d’altres. La seva passió per Madness es reflexa a l'escenari amb un directe que no deixarà indiferent a ningú.
One step beyond!
La formació

Siso: bateria (Dr.Calypso)
Iñaki: baix (Skatalà, Dr. Calypso)
Marc: teclats (Mount Zion)
Danés: guitarra (Discipulos de Otilia)
Pau: saxo (Discipulos de Otilia, Costo Rico)
Pep: veu i trompeta (Pirat's Sound Sistema, Discipulos de Otilia)