Els artistes del Ritme & Soul 2018 van ser:

The Sick Boys

Una banda formada l'any 2013 per uns joves de Barcelona amants del Rock n'Roll i el Swing. Des de llavors han estat inundant els escenaris de Rock & Roll, seguint els patrons de Little Richard, Jerry Lee Lewis, Louis Prima i Stray Cats entre molts altres. Es tracta d'una banda amb un directe especialment enèrgic donant-li un toc personal a aquests estils tan clàssics. Transmetent un ambient festiu amb les seves composicions pròpies i deixant entreveure alguna versió a manera d'homenatge, els seus ritmes ballables i la seva posada en escena no deixaran indiferent a ningú.


La formació

Roland Comas: Guitarrista y Vocalista
Jordi González: Saxofonista, Harmonica y Vocalista
Carles Seara: Trompetista
Raul Castro: Trombonista
Victor Herranz: Bajista
Arnau Julià: Baterista
Andreu Ros: PianistaAnaut

Una de les bandes referents del soul i r&b, i ens presenten el seu tercer àlbum d´estudi “Hello There”. Després de “140” (2013) i “Time goes on”(2016), el grup reforma el seu peculiar còctel de soul, r&b, folk i rock, i afegeix altres elements buscant la mescla perfecta. En aquesta nova etapa, Anaut compta amb un so més profund, càlid i orgànic. Des dels seus inicis al 2013, en la efervescent escena de soul madrilenya, Anaut ha anat creixent i posicionant-se com una de les principals bandes de la nova fornada d’“American Music”.


La formació

Alberto Anaut: Veu i guitarra
Gabriel Casanova: Teclats
Javier Geras: Baix elèctric i cors
Javier "Skunk" Gómez: Bateria i corsMango wood

Grup d'Early Reggae i Rocksteady amb membres de grups com Upsttemians, Einstein, Ready Getters, Rude Pride, Hypocondriacs, The crepitans, Free Mode, etc. El seu estil es centra en els sons més Oldies (antics) Jamaicans però amb una versatilitat que permet al grup tocar en directe tant com a banda com en acústic. Sent un grup amb una història curta, les seves files estan compostes per membres amb més de 10 anys d'experiència en festivals nacionals i internacionals, Lp 's, Singles, etc. La seva potent secció vocal recorda a diversos grups de finals dels 60 com Maytones, Versatiles, Kingstonians, Ethiopians, etc i la seva sòlida secció instrumental dota al grup d'un so antic molt característic.


La formació

Sando Hope: Veu
David Vidal Kasinski: Veu i guitarra
Alberto Cabrera Del Moral: Guitarra i cors
Alejandro Veiga Canabal: Baix
Daniel García López: Bateria
Pablo "Pollo" Delgado: Teclat