DISSABTE 6 MAIG - 22:30h

WARM UP AMB CONCERT TWISTED WHEELS AL SOUL PUB (GRATUÏT)
Comencem amb un viatge en el temps de la mà de The Twisted Wheels, un recorregut musical dins l´escena del northern soul. Un plaer poder comptar amb aquesta nova formació barcelonina a casa nostra, el Soul Pub.

DIUMENGE 14 MAIG - 11h

VERMUT RITME & SOUL LOCAL SOULVESPA
Vine a fer el vermut al pati de la Soulvespa! A més de vermut de Reus i refrescos, et podràs prendre la cervesa artesana Ritme& Soul (“La Mola”). El millor còctel amb Ottis, Jackie Wilson i Sam Cooke.

DIVENDRES 19 MAIG – 23h

“SHAKE YOUR SOUL” AMB SOULSYSTEM DJ´S AL SOUL PUB (GRATUÏT)
Sessió vinílica per posar en marxa el cos, a càrrec dels nostres punxadiscos de capçalera.

DISSABTE 20 MAIG 22:30h CONCERTS NOVA JAZZ CAVA (15€ ANT/18€ TAQ.)

THE LIMBOOS
Puja al tren del Ritme&Blues i no et perdis The Limboos! Una banda exòtica a mig camí entre els tocs llatins i anglosaxons. Provinents de Madrid aterren a Terrassa per oferir-nos el seu directe espectacular. Faran ballar el més tímid!

THE SLINGSHOTS
Des de Barcelona i amb anys d’experiència a la motxilla, The Slingshots ens porta les bases rítmiques del funk, les càlides melodies vocals del soul, la riquesa instrumental del jazz i l’energia del rock. Amb la seva força no deixaràs de ballar des de la primera fins l’última nota!

SOWETO
Arribats de la vila de Gràcia, donaran el toc de ska i rocksteady tan imprescindible en el Ritme&Soul. Amb la seva veterania i la seva classe dalt de l’escenari faran sonar els millors ritmes jamaicans. Shake your body and...SOWETO!