Activitats prèvies al festival

ritme and Soul Fira cervesa artesana

III Mostra de la cervesa artesana de Terrassa

Data: 7 d’abril de 2018
Hora: 11:00h-23:00h
Lloc: Plaça del Progrès (Terrassa)

Des del Ritme&Soul estarem presents a la III edició de la Mostra de cervesa artesana de Terrassa. Es tracta d’una fira de proximitat a través de la qual es vol donar a conèixer petits productors de cervesa artesana de Terrassa i de les seves rodalies. A més, es podrà gaudir d’un seguit d’activitat adreçades a públics de totes les edats. Des del Ritme&Soul animarem el dia amb bona música i us presentarem moltes novetats del Festival!

 

Carnestoltes Shake Your Soul!

Data: 10 de Febrer 2018
Hora: 23:00h
Lloc: Nova Jazz Cava Terrassa ( Passatge Tete Montoliu nº24

Un any més repetim carnaval a la Nova Jazz Cava, una edició més del Shake Your Soul.
Una cita compartida amb els companys de Malalats de Reggae on entre tots farem que soni el millor Ritme, el millor Soul, el millor Reggae.
Des de l’organització Ritme&Soul volem compartir amb tots i totes aquesta vetllada i disfrutar amb família i amics.
Keep The Faith!

 

Primer cicle musical del Ritme&Soul

Data: 27 de Gener 2018
Hora: 20:00h
Lloc: SoulPub Terrassa ( C/ Garcia Humet nº 90 )

Durant l´any organitzarem diferents cicles musicals on el nostre objectiu serà, com sempre, compartir la cultura per la música negra i afins.

Per aquest 1r Cicle ens visita el periodista i escriptor Manuel Lopez Poy, que ens oferirà una xerrada titulada “Camí a la llibertat, una Història social del Blues”. Un recorregut per la història del poble afroamericà a través de la seva genuïna expressió cultural. Un passeig musical des dels temps d´esclavitud fins a la marginació en el gueto urbà, tot acompanyat amb la banda sonora dels clàssics dels blues, el Rythm & Blues, el Soul, el Funk i el Rap.

A les 22h toca concert, toca sacsejar una mica el cos, i en aquesta ocasió estarem acompanyats de “Zapata & Zwardt Power Trío” que faran sonar el millor Funk i el millor Blues. Seguidament, després del concert tindrem als nostres P.D clàssics “Soulsystem” que com sempre faran sonar la millor música negra!