Activitats prèvies al festival

Segon cicle musical Ritme&Soul

Data:  14 d’ Abril 2018

Hora: 20:00h

Lloc: SoulPub Terrassa ( C/ Garcia Humet nº 90 )

Per aquest 2n Cicle hem volgut fer un viatge als sons jamaicans on ens visita l’editor, escriptor i conferenciant Fernando Muñiz que ens oferirà una xerrada titulada “De kingston a Brixton de l´Ska al Bluebeat”. El periple de la música Ska des del seu naixement als suburbis de Kingston fins al seu aterratge en el convuls Londres de finals dels anys 70.
A les 23h toca sessió vinílica, toca la nostra ” Sound System” jamaicana, presentant-nos el seu nou disc tindrem els companys The Upshitters selectors. També gaudirem dels millors 7″ del company Ignasi Mota del col.lectiu Malalts de Reggae.

 

ritme and Soul Fira cervesa artesana

III Mostra de la cervesa artesana de Terrassa

Data: 7 d’abril de 2018
Hora: 11:00h-23:00h
Lloc: Plaça del Progrès (Terrassa)

Des del Ritme&Soul estarem presents a la III edició de la Mostra de cervesa artesana de Terrassa. Es tracta d’una fira de proximitat a través de la qual es vol donar a conèixer petits productors de cervesa artesana de Terrassa i de les seves rodalies. A més, es podrà gaudir d’un seguit d’activitat adreçades a públics de totes les edats. Des del Ritme&Soul animarem el dia amb bona música i us presentarem moltes novetats del Festival!

 

Presentació del cartell del Ritme & Soul 2018

Data:  6 d’ Abril 2018

Hora: 23h

Lloc: SoulPub Terrassa ( C/ Garcia Humet nº 90 )

Ha arribat el moment de descobrir els grups que tocaran al Ritme & Soul Festival 2018. El divendres 6 d’abril presentarem el cartell a les 23h al Soul Pub Terrassa acompanyats de la música de Soulsystem Dj’s. Us hi esperem!

#26deMaig #EngeguemMotors #MúsicaEnDirecte #Soul #Ska #Reggae

Carnestoltes Shake Your Soul!

Data: 10 de Febrer 2018
Hora: 23:00h
Lloc: Nova Jazz Cava Terrassa ( Passatge Tete Montoliu nº24

Un any més repetim carnaval a la Nova Jazz Cava, una edició més del Shake Your Soul.
Una cita compartida amb els companys de Malalats de Reggae on entre tots farem que soni el millor Ritme, el millor Soul, el millor Reggae.
Des de l’organització Ritme&Soul volem compartir amb tots i totes aquesta vetllada i disfrutar amb família i amics.
Keep The Faith!

 

Primer cicle musical del Ritme&Soul

Data: 27 de Gener 2018
Hora: 20:00h
Lloc: SoulPub Terrassa ( C/ Garcia Humet nº 90 )

Durant l´any organitzarem diferents cicles musicals on el nostre objectiu serà, com sempre, compartir la cultura per la música negra i afins.

Per aquest 1r Cicle ens visita el periodista i escriptor Manuel Lopez Poy, que ens oferirà una xerrada titulada “Camí a la llibertat, una Història social del Blues”. Un recorregut per la història del poble afroamericà a través de la seva genuïna expressió cultural. Un passeig musical des dels temps d´esclavitud fins a la marginació en el gueto urbà, tot acompanyat amb la banda sonora dels clàssics dels blues, el Rythm & Blues, el Soul, el Funk i el Rap.

A les 22h toca concert, toca sacsejar una mica el cos, i en aquesta ocasió estarem acompanyats de “Zapata & Zwardt Power Trío” que faran sonar el millor Funk i el millor Blues. Seguidament, després del concert tindrem als nostres P.D clàssics “Soulsystem” que com sempre faran sonar la millor música negra!